Waterclouds Violet Silver Shampoo

Varastossa

Kuvaus

Hopeashampoo puhdistaa ja neutralisoi epätoivottuja keltaisia vivahteita vaaleissa ja harmaissa hiuksissa. Sea Lavender (laventeli) rauhoittaa hiuksia ja poistaa staattista sähköisyyttä jättäen hiukset kiiltäviksi ja elastisiksi. Provitamiini B5 sitoo kosteutta ja suojaa hiuksia kuivumiselta. Waterclouds hopeashampoo ylläpitää hiusten kylmää sävyä kuivattamatta hiuksia.

Watercloudsin hopeashampoo on poikkeuksellinen sen hoitavien ja kosteuttavien ominaisuuksien ansiosta. Usein hopeashampoot jättävät hiukset kuiviksi ja karheiksi, mutta Watercloudsin hopeashampoo keskittyy sävyttämisen lisäksi hoitamaan hiuksia tehokkaasti.

  • Ylläpitää hiusten kylmää sävyä
  • Hopeashampoo tekee hiuksista pehmeät ja helposti käsiteltävät
  • Sisältää hiusta rauhoittavaa ja sähköisyyttä poistavaa laventelia
  • Provitamiini B5 suojaa hiuksia kuivumiselta
  • 250 mlKäyttö: Levitä hopeashampoota kosteisiin hiuksiin, anna vaikuttaa 2–5 minuuttia ja huuhtele huolellisesti.

Vinkki: Käytä käsineitä. Jos saat väriä ihoosi, hankaa puhtaaksi saippuavedellä. Voimakkaamman tehon saat käyttämällä shampoota useammin.


Waterclouds on ammattilaistasoinen hiustenhoitosarja, jonka tuotteet on kehitetty erityisesti pohjoismaisten hiusten tarpeet huomioon ottaen. Tuotteiden raaka-aineet on tarkasti valittu ja kaikki tuotteet sisältävät erityisesti hiuksia ja hiuspohjaa stimuloivia raaka-aineita. Watercloudsin periaate on tehdä paikallisesti tuotettuja korkealaatuisia hiustenhoito- ja muotoilutuotteita, jotka eivät rasita ympäristöä. Luonnolliset, aktiivi-ainesosat ovat tärkeä osa tuotekehittelyä ja kasviperäisiä aktiivi-aineita käytetäänkin paljon sarjan tuotteissa. Tuotteiden pakkaukset on tehty biohajoavasta muovista. Tuotteet on valmistettu Ruotsissa, ne ovat Cruelty Free -sertifioituja ja parabeenittomia.