Januari 2022.

Julens bestseller, Happiness muggen utan öra och det söta fatet!

Jag hoppas på ett lyckosamt nytt år åt oss alla!

Nu då covid19-situationen ser som grymmast ut känner jag ändå lite hopp inför ljusnande tider. Vi människor har alltid något att se framemot och de flesta av oss ser nog fram emot ljusare och varmare tider. Och som muggen berättar, Happiness, vi kan säkert känna glädje i en massa små och stora vardagliga saker!

Julen är här!

Varmt välkommen in till butiken för att uppleva julstämning!

Härliga koppar, vilken fantastisk julgåva!

Charmiga bordslampor och julgransprydnader.

Nyhet! Majas Cottage Happiness muggar, fat & skålar!

Spa-känsla hemma fås garanterat av dehär väldoftande veganska The Gift Labels produkter!

14 augusti 2021.

Bara två veckor kvar till Lovisa Historiska Hus!

Evenemanget som årligen lockar flera tusen människor! Privata hem öppnar sina dörrar för inredningsintresserat folk, loppisar i alla kvarter, antikmarknader, mässor och föreläsningar. Hela staden vaknar till liv för denhär speciella helgen i augusti. Människor som bor i centrum klipper sina gräsmattor, ställer fram fina blommor vid porten, gör fint i fönstren som vätter ut mot gatorna...ja, allt skall vara tipp-topp inför denna helg. Det är väl samtidigt för många en slags avslutning på sommaren.

För mej är LHH viktigt. Om inte förr så nu ska butiken städas, skyltningen ska göras i skick, alla höstens nyheter ska visas. Utomhus vill jag dekorera fint och välkomnande för alla besökare. Bara det bästa duger. Och det får absolut inte regna!

Välkommen in till min butik på Alexandersgatan 28-29.8 och däremellan även så!

En augustilördag 2021.

Efter en het och torr sommar kom det efterlängtade regnet. För mej skulle det gärna fått vara soligt och varmt ännu oxå, jag menar...blommorna har redan vissnat och blåbären har torkat in ( ja, dom är som små skrumpna svartpepparkorn!) så vad gör regnet för nytta. Men visst är det bra med regn ändå, på många sätt.

Nu har nätbutiken körts igång, jag har skickat iväg några paket, och det har ju löpt rätt så bra. Nu måste jag ta mej i kragen och börja marknadsföra nätbutiken lite bättre. Det känns jobbigt på alla sätt. Har jag fått igång nätbutiken så ska jag väl få till stånd nån slags marknadsföring oxå!

Helt ärligt, sitter nog tusen gånger hellre vid symaskinen än framför laptopen!

Min favorit ROCK IT bland The Gift Labels fem Body mistar. Härligt somrig och fruktig!

Fredag 18 juni 2021

Tänk, att min nätbutik har sett dagens ljus! Otroligt!

Det är både spännande och nervöst samtidigt. Vissa dagar har varit riktigt besvärliga och jobbiga medan andra dagar har jag väl lyckats okej. Att jobba med nätbutik vid sidan om det huvudsakliga fysiskt betungande arbetet som frisör har varit den stora utmaningen, det är därför nätbutiken har fått vänta på sig.

Jag är inte så bra på att hantera datorer heller...men jag har lärt mej en massa de senaste månaderna.

Jag har haft tur som haft hjälp och stöd av min kompis och kund Janine, tillsammans har vi jobbat med nätbutiken ett steg i taget, träffats ungefär en gång i veckan, och jobbat vidare. Jag är så tacksam för all stöd jag fått av Janine!

Nu är det bara att jobba vidare och så småningom få in ännu fler produkter i nätbutiken.

Vi har ett härligt veckoslut framför oss, det har lovats riktig värmebölja med upp till 30 graders värme. Huh!