True soft Argan oil

Varastossa

Kuvaus

True soft Argan oil on hoitava arganöljy, joka pehmentää, kosteuttaa ja vahvistaa hiuksia. Arganöljy imeytyy hiuksiin nopeasti tehden hiuksista sileät, kiiltävät ja vähemmän pörröiset. Tuoksuna kukkainen lilja, jasmin ja ruusu.

Käytä pieni määrä arganöljyä kosteisiin tai kuiviin hiuksiin.

100 ml

Ainesosat: Cyclomethicone, Dimethiconol, Argania Spinosa Kernel Oil, Crambe Abyssinica Seed Oil, Brassica Campestris (Rapeseed) Seed Oil, Benzyl Alcohol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Benzyl Salicylate, Citronellol, Parfum


Maria Nila on ruotsalainen yritys, jonka vegaaniset hiustenhoito- ja muotoilutuotteet on luotu eri hiustyypeille ja niiden erityisiin tarpeisiin. Sekä tuotteiden kehitys että valmistus ovat keskittyneet Ruotsiin, jotta yritys voi varmistaa laadukkaat työolosuhteet henkilökunnalla sekä luoda tuotteita, jotka ovat hellävaraisia paitsi hiuksillesi mutta myös luonnollemme ja eläimillemme.

Yritys on sitoutunut vahvasti eettisiin ja ympäristöystävällisiin toimintatapoihin, joten yritys on rekisteröity mm. The Vegan Society, PETA ja Leaping Bunny -organisaatioissa.