Marseillesaippua, Jasmin

Varastossa

Kuvaus

Jasmiinintuoksuinen palasaippua.


Marseillesaippuat tulevat Ranskan Marseillesta.

Öljynä on käytetty ainoastaan kasviöljyä ja saippuamassa on rikastettu luomulaatuisella shea-voilla.

Tuoksut ovat suoraan luonnosta kerättyjä ja uutettuja, ne tulevat Ranskan Grassen maailmankuululta luonnontuoksualueelta. Käytetyt väriaineet ovat elintarvikekelpoisia. Saippuat värjätään luonnon myrkyttömin värein ja saippuoiden värit ovat suuntaa antavia.

Aito Marseillesaippua ei kuivata ihoa sen sisältämän runsaan kasviöljypitoisuuden vuoksi.

Kääreetön Marseillesaippua on emäksisyytensä vuoksi hygieeninen, joten bakteerit ja virukset eivät viihdy saippuan pinnalla vaikka ihmiset koskettelevat niitä.


Marseillesaippua on oikea monitoimituote. Se vaahtoaa hyvin, joten käsien pesun lisäksi sitä voi käyttää myös suihkusaippuana ja jopa hiusten pesuaineena!

Erinomainen tahranpoistoon; kaikkeen nahkaan, silkille, villalle, alusvaatteille, vauvanvaatteille, meikkisiveltimiin, maalipensseleihin, lenkkareihin...


Palasaippua ei saa maata vedessä vaan se pitää säilyttää kuivana, esimerkiksi pesusienen päällä tai astiassa jossa on pohjassa reiät veden valumista varten.


Sopii kaikille ihotyypeille. Vegaaninen 125 g.


Marseillesaippua sisältää: sodium palmate, sodium palm kernelate, aqua, parfum, butyrospermum parkii butter*, glycerin, sodium chloride, tetrasodium EDTA, tetrasodium etidronate, Benzyl Benzoate, CI12085