Deodorant Roll-on Whisky & Vanilla

Varastossa

Kuvaus

"Enivrant" tulee ranskasta ja tarkoittaa huumaavaa. Päihtymistä muistuttava olotila saavutetaan, kun tätä hurmaavaa deodoranttia levitetään kainaloihin.

Dick Johnsonin nimikkotuoksut Whisky and Vanilla auttaa sinua tuoksumaan raikkaalta ksägrogilta koko päivän, samalla kun se herättää luottamusta, josta Chuck Norris itse olisi ollut kateellinen. Kaikki ympärilläsi tuntevat hurmion, erittäin houkuttelevan tuoksusi ansiosta.

Deodorantin pakkauksessa on yksinkertainen ja minimaalinen muotoilu kierrekorkilla, mikä tekee tästä roll-onista erinomaisen kumppanin povariin tai treenikassiin, jolloin se on aina käsillä salikäynnin tai viattomien päivätorkkujen jälkeen. Hien hajulle tulee välitön stoppi, kun deodoranttia levitetään puhtaaseen kainaloon. Erittäin riittoisa ja pitkäkestoinen dödö sopii jokaiseen päivään.


Käyttö: pyöräytä puhtaissa kainaloissa pari kierrosta löysin rantein, pullista haukkarit ja anna kaikkien nauttia huumaavasta tuoksusta.

  • Sisältää hienhajua neutralisoivia ainesosia
  • Valmistettu Suomessa
  • Klassinen Viski & Vanilja tai Sweet Rum tuoksu


Tuote sisältää

Whiskey & Vanilla: Aqua, Hydroxyetgylcellulose, Glycerin, Propylene glycol, Aloe barbadensis lead, Saccharomyces ferment, Aluminium chlorohydrate, Alcohol denat., Benzalkonium chloride, Parfum, Citral, Limonene, Linalool, Benzyl salicylate.