Cream heat spray

Varastossa

Kuvaus

Cream heat spray on hoitava lämpösuojasuihke, joka vahvistaa vahingoittuneita hiuksia ja ehkäisee kaksihaaraisia sekä suojaa hiuksia lämpöä vastaan. Voide lisää hiusten kiiltoa, poistaa sähköisyyttä ja estää takkuuntumista.

Colour Guard Complex suojaa hiuksia UV-säteilyltä ja vapailta radikaaleilta. Tuote ei sisällä sulfaatteja tai parabeenejä ja on tehty 100 % vegaanisista ainesosista.


Käyttö:

Suihkuta hiuksiin ohut kerros voidetta ennen hiusten kuivausta ja muotoilua.

Pakkauksen hiilijalanjälki on 100 % hyvitetty.

150 ml


Ainesosat: Aqua/Water/Eau, Cyclomethicone, Cetearyl Alcohol, Panthenol, Hydrolyzed Pea Protein PG-Propyl Silanetriol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Extract, Dimethicone PEG-8 Meadowfoamate, Propylene Glycol, Butylene Glycol, Ethylhexylglycerin, Citric Acid, Behentrimonium Chloride, Alcohol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool, Phenoxyethanol, Parfum


Maria Nila on ruotsalainen yritys, jonka vegaaniset hiustenhoito- ja muotoilutuotteet on luotu eri hiustyypeille ja niiden erityisiin tarpeisiin. Sekä tuotteiden kehitys että valmistus ovat keskittyneet Ruotsiin, jotta yritys voi varmistaa laadukkaat työolosuhteet henkilökunnalla sekä luoda tuotteita, jotka ovat hellävaraisia paitsi hiuksillesi mutta myös luonnollemme ja eläimillemme.

Yritys on sitoutunut vahvasti eettisiin ja ympäristöystävällisiin toimintatapoihin, joten yritys on rekisteröity mm. The Vegan Society, PETA ja Leaping Bunny -organisaatioissa.