Botanical shampoo ja hoitoaine


Kuvaus

Watercloudsin Botanicals hiustenhoitosarja on valmistettu niin luonnonmukaisesti kuin mahdollista, kuitenkin huomioiden tuotteen säilyvyys ja miellyttävä käyttökokemus. Luonnonmukaisia raaka-aineita on peräti 96% tässä owp-muovipullossa, joka on valmistettu merimuovista. Ekologisuus on siis huomioitu monelta eri kantilta.

Valitse kahdesta vaihtoehdoista, shampoo tai hoitoaine!


Watercloudsin Botanical Shampoo on hellävarainen shampoo, joka pesee hiukset tehokkaasti, kuitenkin ylläpitämällä hiuspohjan tasapainoa. Hiuksista tulee helposti käsiteltävät, pehmeät sekä kauniin kiiltävät.

Shampoo koostuu 94% luonnollisista raaka-aineista. Shampoossa on hyödynnetty kasvipohjaista keratiinia, josta hiukset muutenkin pääosin koostuvat. Kasvipohjainen keratiini vahvistaa hiukset rakennetta ja terveyttä huomattavasti ja se on valmistettu maissista, vehnästä, soijapavuista ja retiisistä. Shampoo ylläpitää hiusten kirkkautta ja hiusvärin kestoa, stimuloimalla hiusten keratiinihiukkasia, jotka korjaavat ja suojaavat hiusta.

Tuote on täysin vegaaninen ja näin ollen se ei sisällä mitään eläinperäisiä aineita. Lisäksi tuote ei sisällä silikoneja, parabeeneja tai sulfaatteja. Loput ainesosaluettelosta löytyvät tuotteet ovat välttämättömiä shampoon säilymisen kannalta, sekä mieluisan käyttökokemuksen saavuttamiseksi.

Käyttö: Levitä shampoo kosteisiin hiuksiin, hiero hellävaraisesti hiuspohjaa myöten ja huuhtele huolella.

  • Pakkausmateriaali OWP - Ocean waste plastic
  • Vegaaninen & 94% luonnollinen
  • Kasvipohjainen keratiini
  • Botanical Shampoo 250ml


Shampoo sisältää:

Aqua, Ethyl Oleate, Hydroxypropyl Starch Phosphate, Cetyl Alcohol, Stearyl Alcohol, Glycerin, Behenamidopropyl Dimethylamine, PPG-3 Caprylyl Ether, Inula Crithmoide Extract, Hydrolyzed Corn Protein, Hydrolyzed Wheat Protein, Hydrolyzed Soy Protein, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Glycereth-2 Cocoate, Dipalmitoylethyl Hydroxyethylmonium Methosulfate, Lactic Acid, Caprylyl Glycol, Parfum, Caprylic/Capric Triglyceride, Phenoxyethanol.


Botanical Hoitoaine ravitsee hiuksia tehokkaasti ja jättäen ne kiiltäviksi, pehmeiksi ja helposti käsiteltäviksi. Hoitoaine sisältää 96% luonnollisia ainesosia ja siinä on hyödynnetty kasvipohjaista keratiinia, josta hiukset muutenkin pääosin koostuvat. Hoitoaine ylläpitää hiusten kirkkautta ja hiusvärin kestoa, stimuloimalla hiusten keratiinihiukkasia, jotka korjaavat ja suojaavat hiusta.

Loput 4% ainesosaluettelon ainesosista ovat välttämättömiä hoitoaineen säilymisen kannalta, sekä mieluisan käyttökokemuksen saavuttamiseksi.

Käyttö: Levitä juuri pestyjen hiusten pituuksiin. Anna vaikuttaa 2-5 minuuttia ja huuhtele.

  • Pakkausmateriaali OWP - Ocean waste plastic
  • Vegaaninen & 96% luonnollinen
  • Kasvipohjainen keratiini
  • Botanical Hoitoaine 250ml


Hoitoaine sisältää:

Ingredients: Aqua, Ethyl Oleate, Hydroxypropyl Starch Phosphate, Cetyl Alcohol, Stearyl Alcohol, Glycerin, Behenamidopropyl Dimethylamine, PPG-3 Caprylyl Ether, Inula Crithmoide Extract, Hydrolyzed Corn Protein, Hydrolyzed Wheat Protein, Hydrolyzed Soy Protein, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Glycereth-2 Cocoate, Dipalmitoylethyl Hydroxyethylmonium Methosulfate, Lactic Acid, Caprylyl Glycol, Parfum, Caprylic/Capric Triglyceride, Phenoxyethanol.